te koop

Appartementsgebouw te koop in Etterbeek Tervurenlaan 52, 1040 Etterbeek
€ 2.500.000
  • 4 badkamers

Omschrijving

Maxime Real Estate biedt u dit uitzonderlijk pand op de prestigieuze Tervurenlaan voor.

Uitstekende ligging tussen het Jubelpark en Mongtomeryplein en nabij openbaar vervoer (metro Merode, bus, tram), hoofdzetel van de Europese instellingen, winkels aan de Tongerenstraat, scholen.

Dit prachtig herenhuis van +/-950m² in de 'Beaux-Arts'-stijl ondertekend door de architect Ferdinand DERMOND werd gebouwd in 1912 op een perceel van +/-7are. Momenteel erkend als kantoorgebouw en dankzij de ligging ideaal voor ambassades en consulaten, maar ook als investering, opbrengsteigendom, klein hotel,...

Het is als volgt samengesteld:

Onderverdiep: 3 opeenvolgende ruimtes, waarvan één als keuken wordt gebruikt. Technische ruimte, wijnkelder, opbergkelders.
Dankzij deur-glasramen aan voor- en achterkant is er voldoende lichtinval om deze dagelijks te gebruiken en een mogelijkheid tot uitbreding mits vergunning.

Gelijkvloers: Schitterende inkomhal gedecoreerd met marmeren vloer, prachtige zuilen en spiegels. Ruime centrale hal met bergruimte onder de centrale trap. 2 kamers, waarvan één toegang geeft tot een balkon en het ander toegang geeft tot een prachtige buitenkoer met tuin van +/-450m². Buitenstaanplaats beschikbaar voor het pand.

1e verdieping: 3 opeenvolgende ruimtes met balkon aan de voorkant en afgewerkt met een mooie parketvloer en prachtige decoratie (lijstwerk, fresco's, decoratieve open haard omgeven door marmer), kitchenette en toilet.

Tussenverdiep 1,5: Apart toilet met wastafel.

2e verdieping: 3 opeenvolgende ruimtes afgewerkt met tapijt, balkon aan de voorkant en een ruim terras aan de achertkant, 1e badkamer (ligbad, toilet en dubbele wastafel).

Tussenverdiep 2,5: 2e badkamer (ligbad, toilet en dubbele wastafel)

3e verdieping: 3 opeenvolgende ruimtes afgewerkt met mooie parketvloer, aparte bureauruimte, 3e badkamer (ligbad, toilet en dubbele wastafel)

4 & 5e verdieping: Duplex appartement met hal en vestiaire, woon-eetkamer, volledig uitgeruste keuken toegang gevend tot een ruim terras. Nachthal met bergingruimte, slaapkamer en douchekamer met toilet en wastafel.

Bijkomende informatie: Dubbel en enkele beglazing, centrale verwarming op gas, rolluiken, alarmsysteem, elektriciteit niet-conform, opgenomen als monumentale erfgoed van Etterbeek 

De verstrekte informatie en oppervlakken zijn louter indicatief en houden geen enkele wettelijke verplichting in.

Wilt u meer informatie of een bezoek aan dit pand Contacteer ons op: 02.771.16.35 of info@maxime-realestate.be.

De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in.

Uw makelaar

Paul Vuerinckx

Paul Vuerinckx

0473 29 12 76

02 771 16 35

pv@maxime-realestate.be

Details

Contacteer ons

We kijken ernaar uit u verder te kunnen helpen, adviseren en van dienst te zijn. Aarzel niet om ons te contacteren!

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.