Welkom bij Maxime Real Estate

Ervaren en gepassioneerd door zijn beroep heeft Maxime Verstappen in 2015 besloten om zijn eigen weg in te slaan en daarbij ‘Maxime Real Estate’ op te richten. Mede dankzij de drietaligheid van de zaakvoerder, zijn uitstekende kennis van de Brusselse markt en zijn flexibiliteit zijn vele klanten hem hierin gevolgd.

De persoonlijke aanpak en service van het team staan garant voor een uitstekende samenwerking. De optimale dossierkennis, jonge gedrevenheid en resultaatgerichte inzet zorgen ervoor dat u bij ons in alle vertrouwen en op een aangename manier een onroerend goed kan kopen, verkopen, huren of verhuren.

U kan bij Maxime Real Estate terecht voor een ruime selectie aan appartementen, huizen en villa’s in verkoop of verhuur binnen de Brusselse regio’s: Sint-Lambrechts-Woluwe, SintPieters-Woluwe, Etterbeek, Oudergem, Watermaal-Bosvoorde, Elsene, Ukkel, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Sterrebeek, Tervuren, etc.

Overweegt u binnenkort een onroerend goed aan te kopen of te verkopen? Te huren of te verhuren? Als eigen woning of als investering? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek of een gratis schatting.

Tot binnenkort!

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons