U gaat een nieuwe uitdaging aan? Wij helpen u daar graag bij en maken u het leven makkelijker door de best mogelijke service te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in de domeinen verkoop, verhuur en schatting. Daarnaast focussen we ook op kwalitatieve fotografie, homestaging en marketing om zo goed mogelijk aan uw behoeftenen en de behoeften van de markt te voldoen, dit steeds met het oog op een efficiënte en professionele service.

Verkopen

Wij gaan steeds op zoek naar het perfecte evenwicht tussen kwaliteit, tijd en kost:

Onze missie focust zich op het bieden van een uitstekende service in onze relaties met u en de potentiële kopers. Zonder in te boeten aan kwaliteit is het ons doel om uw pand zo snel mogelijk te verkopen en dat aan de correcte marktprijs.

Wij lopen samen met u het gehele verkoopsproces door en zorgen ervoor dat elke stap binnen dit proces wordt opgevolgd rekening houdend met uw vereisten en verwachtingen alsook met die van onze potentiële klant. 

Samengevat verloopt het verkoopsproces als volgt; 

 • Schatting van uw pand,
 • Voorbereiding van het dossier (stedenbouwkundige inlichtingen, EPC, bodemattest, etc.),
 • Professionele foto's, virtual 360° tour , 2D/3D plannen, offline en online visibiliteit op immosites, sociale media, etc.
 • Matching systeem via onze klanten database,
 • Begeleide bezoeken in 3 talen (NL-FR-ENG), ook buiten de kantooruren,
 • Opvolging van de verkoopsovereenkomst t.e.m. de authentieke akte.
Contacteer ons
Verkopen

Verhuren

De dynamiek en flexibiliteit van ons team zijn elementen die ervoor zorgen dat de verhuur van uw pand op een zeer efficiënte manier verloopt.

Wij volgen steeds de nieuwe trends op en scholen ons bij waar nodig om steeds accuraat te werk te kunnen gaan en nieuwe technologieën te implementeren in onze processen.

Om uw pand zo snel mogelijk en aan de juiste prijs te verhuren, volgen wij het volledige proces op van A tot Z zijnde;

 • We helpen u bij het bepalen van een correcte huurprijs
 • We zorgen voor professionele foto's,
 • We promoten uw pand via immosites platformen sociale media, ... om uw pand zo veel mogelijk in de kijker te zetten
 • we gebruiken een matching systeem via onze database om potentiële huurders te vinden
 • We voorzien flexibele bezoekuren om alle kandidaat huurders de kans te geven het pand te bezoeken
 • Tenslotte zorgen wij voor het huurcontract en de registratie ervan

Onze vastgoedmakelaars zijn drietalig (NL-FR-ENG) en verzekeren zo een vlotte communicatie.

De voor u belangrijkste eigenschap van een goede huurder is het onderhouden van uw pand als een goede huisvader en het tijdig betalen van de maandelijkse huur. Bij de zoektocht naar een potentiële huurder checken wij steeds de achtergrond en solvabiliteit van de kandidaat huurder.

We zijn bovendien enorm vertrouwd met expats en relocation-kantoren aangezien ongeveer 80% van onze verhuurde panden door expats worden bewoond (expats van multinationals, Europese instellingen, ambassades, etc.)

Uw behoeften, onze prioriteit.

Verhuren

Home Staging

De bedoeling van Homestaging is om uw pand op de markt visueel te optimaliseren. We gaan het interieur zo aanpassen dat we het volledige potentieel van het pand goed in kaart kunnen brengen voor potentiële kopers, zowel via foto's, video's als live tijdens een bezoek aan uw pand.

Deze methode vergroot de kans op een snellere verkoop van uw pand aan een realistische prijs.

Home Staging